Pay Classic - vores mest populære pakke

Lad dine kunder betale hurtigt og nemt med de mest almindelige kort og digitale wallets. Pakken inkluderer også en indløsningsaftale og en håndholdt terminal, PAX A920 Pro. 

Kontakt os

Betalingsløsning til alle brancher

Med Pay Classic får du ikke kun topmoderne teknologi gennem PAX A920 Pro, men også lokal, personlig service hver dag og adgang til vores kundeportal for fuld transaktionsoversigt. Pakken inkluderer alt hvad du behøver for at begynde at tage imod betaling, uanset om du driver en butik, en restaurant eller tilbyder tjenester. 

Pay Classic

Fra 99 kroner om måneden

Fra 0,59% per transaktion

Fra 36 måneders bindingsperiode*

Pay Classic inkluderer PAX A920Pro, som er en selvstændig betalingsterminal.

Vælg mellem 12, 24 og 36 måneders bindingsperiode. 

Hvilken betalingsløsning passer til dig?

Sammenlign pakkerne

Pay Classic eller Pay Plus, hvilken betalingsløsning passer til dig?

Pay Classic

Pay Plus

PAX A920Pro, selvstændig betalingsterminal

Arrow Down

PAX A920Pro har lang batteritid og stor skærm, men er stadig lille og nem at have med overalt. Med PAX A920Pro kan dine kunder betale hurtigt og sikkert med kort såvel som digitale wallet.

Arrow Down
Arrow Down

Kortindløsning

Arrow Down

For at modtage penge fra kortkøb på din konto, skal du have en aftale om kortindløsning. Det får du fra os, og for det tager vi et gebyr fra 0,59% per transaktion. 

Arrow Down
Arrow Down

36 måneders bindingsperiode

Arrow Down

Du kan også vælge mellem 12 eller 24 måneders bindingstid. 

Arrow Down
Arrow Down

Udskiftningsservice 24h

Arrow Down

Hvis din betalingsterminal går i stykker, sender vi en ny inden for 24 timer.

Arrow Down
Arrow Down

Alle populære kort

Arrow Down

Med vores betalingsterminaler kan du modtage kort fra alle de store kortudbydere som Visa, Mastercard, American Express, Diners, JCB og UnionPay. 

Arrow Down
Arrow Down

Support alle dage

Arrow Down

Vores support er klar til at besvare dine spørgsmål, store som små. Linjen er åben 8-18 på hverdage og 10-16 i weekenden. 

Arrow Down
Arrow Down

Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay

Arrow Down

Apple Pay, Samsung Pay og Google Pay er digitale wallets, som lader kunden betale kontaktløst med sin mobil, tablet, smart watch eller andre smarte enheder. 

Arrow Down
Arrow Down

Merchant Portal

Arrow Down

I vores brugerportal får du fuld kontrol og overblik over alle transaktioner uanset salgskanal.

Arrow Down
Arrow Down

Bonruller

Arrow Down

Der medfølger altid 3 bonruller i din startpakke. 

Arrow Down
Arrow Down

MobilePay

Arrow Down

Få en betalingsterminal fra os og tilbyd dine kunder MobilePay. Gør det nemt for dem at betale på den måde, der passer dem bedst. 

Arrow Down

Fra 99 kr/måned

Fra 149 kr/måned

En aftale: betalingsterminal + kortindløsning

PAX A920Pro er en brugervenlig betalingsterminal, der understøtter alle betalingsmetoder og kan bringes til kunden uden at ledningerne kommer i vejen. Og ja, den er lige så hurtig som den er nem at bruge. Med en quad-core processor sker alt hurtigt, herunder opsætning. 
 
For at få penge fra kortkøb til din konto, skal du have en aftale om kortindløsning. Og det får du fra os. Hver gang nogen bipper deres kort hos dig, taler vi direkte med kundens bank, så pengene lander sikkert i din kasse. Pris? Fra 0,59% per transaktion. 

Alle populære betalingsmetoder

Med vores betalingsterminaler kan du modtage kort fra alle de store kortudbydere som Visa, Mastercard, American Express, Diners, JCB og UnionPay. Selvfølgelig også kontaktløst for kort med 'bip'-funktion. 
 
Apple Pay, Samsung Pay og Google Wallet er mobile betalingstjenester, der giver kunderne mulighed for at betale kontaktløst med deres mobiltelefon, tablet, smartwatch eller andre smarte enheder. Selvfølgelig kan du betale sådan på alle vores terminaler, så dine kunder kan lade tegnebogen blive hjemme. 

Vælg mellem 12, 24 og 36 måneders bindingsperiode

Vælg den rigtige bindingsperiode for din virksomheds behov og budget. Med Pay Classic og Pay Plus starter du på 36 måneder. Hvis du gerne vil ændre bindingsperioden, kan du altid forkorte den til 12 eller 24 måneder. 

24-timers udskiftningsservice

Vi har support hver dag, 8-18 på hverdage og 10-16 i weekenderne. Hurtig og kyndig hjælp er kun et opkald eller en besked væk. Mens du fokuserer på at opbygge din virksomhed i fred og ro, er vi klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. 

Support hver dag

Vi har support hver dag, 8-18 på hverdage og 10-16 i weekenderne. Hurtig og kyndig hjælp er kun et opkald eller en besked væk. Mens du fokuserer på at opbygge din virksomhed i fred og ro, er vi klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. 

Merchant Portal

På vores brugerportal får du fuld kontrol og overblik over alle transaktioner, uanset salgskanal. Du kan også søge, filtrere og downloade data samt abonnere på dokumenter og rapporter. 

Penge på kontoen uden besvær

Alle gennemførte betalinger samles, opsummeres og udbetales så ofte som aftalt. Normalt udbetaler vi én gang om ugen, men det kan ske oftere eller sjældnere afhængigt af dine behov. Sammen med udbetalingen får du letforståelige bilag til din bogføring og regnskab. 

Enkel betaling med drikkepenge-funktion

Vil du tilbyde dine gæster at betale ved bordet og give drikkepenge direkte i betalingsterminalen? Med en håndholdt betalingsterminal, der er tilsluttet Wi-Fi eller SIM-kort, kan du nemt modtage betalinger og drikkepenge på stedet. Du kan aktivere og deaktivere drikkepenge-funktionen i terminalens menu indstillinger - det er lige så nemt, som det lyder. 

Tilbehør ved bestilling

Tre bonruller og USB-C-kabel til opladning er inkluderet. Hvis du har brug for mere tilbehør som bonruller, opladningsstation og ekstra terminal, kan du vælge dette ved bestilling. Du kan også vælge at abonnere på bonruller. 

Læs mere

Teknisk specifikation

 • Operativsystem: PayDroid drevet af Android 10.0 (PCI 6) eller Android 8.1 (PCI 5)
 • Hukommelse: 1 GB RAM + 8 GB Flash, Micro SD-kortplads. Understøtter op til 128 GB.
 • Processor: 32-bit 4-core Cortex A53, 1,4GHZ, 32-bit RISC Core ARMv7 (dedikeret kryptering).
 • Skærm: 5,5" IPS Touchscreen med høj opløsning.
 • Kortlæser: magnetisk kortlæser, smartkortlæser og kontaktløs.
 • Kamera: 5 MP autofokus kamera.
 • Kommunikation: 4G LTE, Dual Band Wi-Fi og Bluetooth® trådløs teknologi.
 • Kommunikationsporte: Dual SIM og 1 x Micro USB
 • Printer: 2” termisk printer, 80 mm pr.
 • Batteri: 3,7V/5150mAh Li-Ion batteri
 • Dimensioner: 178,3 x 78 x 54,2 mm, 390 g (inklusive batteri)

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Jeg vil gerne modtage tips, seneste nyt, tilbud og invitationer til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i, at mine personoplysninger behandles til de ovennævnte formål.

I vores personvern kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine persondata.

Vil du hellere ringe og bestille pakkeløsningen?

Selvfølgelig kan du også ringe til os for at bestille pakkeløsningen.
Vi har åbent alle hverdage mellem 8-20 samt lørdag og søndag mellem 9-19.
Du kan fange os på nummeret: +45 88 62 40 02.