Payment Gateway, også kaldet betalingsgateway (PSP)

Vil du kunne modtage betalinger i din webshop, app eller en anden digital salgskanal? Med vores betalingsløsning får du en buffet af betalingsmuligheder og funktioner at vælge imellem frit. Tjenesterne kan tilpasses i din kurv eller håndteres af os i vores betalingsmenu.

Skræddersyede eller standardiserede løsninger til din webshop 

En gateway, også kaldet betalingsgateway eller PSP (Payment Service Provider), er en teknisk løsning der muliggør sikre online transaktioner, håndterer og letter  betalingsflowet mellem dig og dine kunder. 

Tilgængelige betalingsmuligheder:

Tag imod betaling på den måde, der passer dig 

Vores gateway giver dig mulighed for at tage imod betalinger på den måde, der passer dig og dine kunder, uden at du behøver at dele kundedata med os. Det betyder, at du kan fortsætte med at opbygge og opretholde relationen til dine kunder og blot overlade betalingsprocessen til os. Vi sikrer, at transaktionerne gennemføres hurtigt og sikkert. Udover at kunne benytte alle relevante betalingsmetoder via vores gateway, kan du også modtage abonnementsbetalinger eller lade din kunde gemme deres betalingsoplysninger for at gøre fremtidige køb i din butik nemmere. Læs mere om vores online tilbud her.

Vi er opmærksomme på, at betalingsoplevelsen først og fremmest skal passe til din virksomhed. Derfor giver vi dig mulighed for at beslutte, om du vil installere en standardiseret betalingsløsning fra os, eller om du vil tilpasse den direkte i din kasse. 
 
Vores tjenester kan nemt integreres i dit salgssystem, hvis det ikke allerede er forberedt – se vores partnere her.

Som kunde hos os kan du læne dig tilbage og modtage en samlet udbetaling for alle betalinger. Vi håndterer afstemningen, så du kan fokusere på din virksomhed. Hvis du er usikker eller har brug for hjælp, er vi altid klar med personlig service fra vores kyndige support.

Prøv selv!

Vil du prøve, hvordan det kan se ud? I vores Playground kan du nemt teste forskellige designs og betalingsmetoder.

Gå til Swedbank Pay Playground

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays databeskyttelsesoplysninger for behandling af dine personoplysninger