Abonnementsbetaling med kort uden afbrydelse

Enhver, der sælger abonnements- eller abonnementstjenester, kæmper med afvisninger og mislykkede betalinger på grund af kort, der udløber eller er spærret.

Med vores abonnementsbetaling mindsker du risikoen for mislykkede betalinger som følge af at kortet er udløbet - vi gør det muligt for dig at fortsætte med at modtage betalinger og for dine kunder at bruge deres abonnement uden afbrydelser. Løsningen fungerer med alle Visa- og Mastercard-kort. 

Sådan fungerer det

  • Kunden registrerer sit kort hos os i forbindelse med tegning af abonnementet.  Du bestemmer  om der skal ske en debitering ved tilmeldingen, eller om vi kun skal kontrollere, at kortet er gyldigt.
  • Kortoplysningerne oversættes til en reference (såkaldt token), som kun er gyldig i din butik. Sikkerheden øges, fordi ingen kort eller personlige oplysninger udleveres eller linkes til tokenet, og det kan kun bruges i din butik.
  • Du opkræver kunden ved at indsende token og beløb via vores API.
  • Når kundens kort udløber eller af anden årsag ændres, opdateres betalingsoplysningerne automatisk, uden at du skal tænke over noget. 
Kom i gang i dag

Fordele ved abonnementsbetaling hos os:

  • Færre afbrudte betalinger - Med vores tokens opdateres kundens kortoplysninger automatisk, når kortet udløber eller udskiftes
  • Sikre betalinger - Ingen kortoplysninger videregives til hverken dig eller os. Ved hjælp af tokens forbliver oplysningerne sikkert hos os.
  • Bedre kunderelationer - Skab betingelserne for at gøre dine kunder glade. Sørg for, at betalinger fungerer nemt og sikkert. 

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Jeg vil gerne modtage tips, seneste nyt, tilbud og invitationer til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i, at mine personoplysninger behandles til de ovennævnte formål.

I vores personvern kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine persondata.