Kortindløsning

Hvis du tager mod kortbetaling, kan du øge dit salg, uden at gå på kompromis med din service over for kunderne. Du bidrager også til at reducere mængden af kontanter i samfundet, og det er godt for både miljøet og sikkerheden.

Kontakt os

Fra kortkøb til penge på kontoen 

Det er nemt at betale med kort. Vi synes, det skal være lige så nemt at modtage betaling med kort. Ligegyldigt hvad og hvordan du sælger, kan du, med Swedbank Pay, tilbyde dine kunder kortbetaling og forvente at få pengene for købet hurtigt ind på din konto. 

For at kunne tage mod betaling med kort, skal du have en kortterminal i butikken eller en digital betalingsløsning online. Men du skal også have pengene ind på din konto fra selve kortkøbet. Det gør du med en kortindløsningsaftale. 

Med vores kortindløsning kan du tage mod kort fra verdens største udbydere, som MasterCard, Visa, Union Pay, Diners & Discover, American Express og mange flere. Pengene for kortkøb i din kortterminal eller i din webshop indsættes derefter på din konto den første bankdag, efter betalingen er foretaget, og vi udbetaler altid bruttobeløbene. 

Hvor møder du dine kunder? 

Vi tilbyder kortindløsning for alle typer kundemøder. Hvilken eller hvilke passer til din virksomhed? 

 • Online (e-handel) - nå kunder over hele verden, og tilbyd betalinger i deres egen valuta, sikret med 3D Secure. 
 • Kortterminaler - tag mod betaling i butikken, på restauranten, på markedet eller hvor som helst og få pengene hurtigt ind på din konto. 
 • Automater - giv kunderne en fleksibel købsoplevelse, også når du ikke møder dem selv. 
 • Telefonordrer - til dig, som møder og sælger til dine kunder via telefonen. 

Du kan købe kortindløsning som en fritstående tjeneste eller sammen med nogle af vores andre produkter, for eksempel en kortterminal eller betalingsløsning til e-handel. 

Hvor møder du dine kunder?

Uanset om dine kunder handler hos dig i din fysiske butik, i din webshop, i en automat eller på anden måde, kan du tilbyde dem fleksibel kortbetaling. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. 

Understøttede kort

Med Swedbank Pay kan du tage mod de mest almindelige kort.

 • MasterCard
 • Visa
 • Diners & Discover
 • UnionPay
 • med flere

Kunder med kort, som understøtter kontaktløs betaling, kan selvfølgelig bippe deres kort i alle vores kortterminaler. Kunderne skal også bippe med deres mobil, smartwatch eller andre gadgets med kontaktløs betaling.

Forenklet kortbetaling online

Hvis du har en webshop kan du, med tillægstjenesten forenklet kortbetaling, gøre dine tilbagevendende kunders købsoplevelse endnu nemmere. Kunden får mulighed for at gemme sine kortoplysninger for hurtigere og nemmere køb i fremtiden, noget der giver mindre risiko for afbrudte køb. Oplysningerne gemmes på en sikker måde hos din terminaloperatør, Payment Service Provider (PSP), og hentes, når kunden skal handle via dit website eller app.

Håndter din kortindløsning med Merchant Portal

Med vores kortindløsning får du også adgang til Merchant Portal, en omkostningsfri webtjeneste, hvor du kan håndtere dine indløste kortkøb.

 • Nemt at komme i gang og at bruge
 • Fuld kontrol og overblik over dine kortkøb
 • Let at søge efter kortkøb eller dokumenter
 • Uden omkostninger

Der er også nemt at give flere personer i virksomheden adgang til Merchant Portal. Desuden får du dine dokumenter tilsendt elektronisk i stedet for med posten, hvilket både sparer tid og er miljøvenligt.

Alt du skal vide om PSD2

PSD2 er et EU-direktiv, der har til formål at gøre kortbetalinger mere sikre og reducere antallet af svindelsager. Her kan du læse, hvordan det påvirker dig, der tager mod kortbetaling.

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Jeg vil gerne modtage tips, seneste nyt, tilbud og invitationer til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i, at mine personoplysninger behandles til de ovennævnte formål.

I vores personvern kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine persondata.