Kortindløsning

Hvis du tager mod kortbetaling, kan du øge dit salg, uden at gå på kompromis med din service over for kunderne. Du bidrager også til at reducere mængden af kontanter i samfundet, og det er godt for både miljøet og sikkerheden.

Fra kortkøb til penge på kontoen 

Det er nemt at betale med kort. Vi synes, det skal være lige så nemt at modtage betaling med kort. Ligegyldigt hvad og hvordan du sælger, kan du med Swedbank Pay tilbyde dine kunder kortbetaling og forvente at få pengene for købet hurtigt ind på din konto. 

For at kunne modtage betaling med kort i butik eller online, skal du også indløse selve købet til penge på din konto. Du har altså brug for en aftale om kortindløsning. Swedbank Pay tilbyder kortindløsning i alle situationer og gør det nemt for dig at modtage betalinger med kort fra verdens største kortudstedere som Visa, MasterCard, American Express og mange flere. Desuden kan du modtage betaling fra kunder over hele verden og tilbyde dem betaling i forskellige valutaer. 

Swedbank Pay tilbyder kortindløsning for: 

  • Online (e-handel) 
  • Kortterminaler i butik
  • Automater 

Du kan få en aftale om kortindløsning som en fritstående tjeneste eller sammen med nogle af vores andre produkter.

Kort, der understøttes 

Med Swedbank Pay kan du tage mod de mest almindelige kort. 

  • Visa 
  • Mastercard 
  • Diners
  • UnionPay 
  • med flere 

Hvor møder du dine kunder?

Uanset om dine kunder handler hos dig i din fysiske butik, i din webshop, i en automat eller på anden måde, kan du tilbyde dem fleksibel kortbetaling. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. 

Håndter din kortindløsning med Access

Som kunde med kortindløsning hos Swedbank Pay får du også tilgang til Access, en omkostningsfri webtjeneste, hvor du nemt kan se og håndtere kortbetalinger og gebyrer. Desuden kan du tage imod dokumenter elektronisk i stedet for e-mail, hvilket både sparer tid og er miljøvenligt. 

Alt du skal vide om PSD2

Du har måske hørt om betalingstjenestedirektivet PSD2 på et tidspunkt, men hvad betyder det egentlig? Læs vores spørgsmål og svar, hvis du vil vide mere om EU-direktivet, som regulerer betalingstjenester i EU, og hvordan det påvirker dig? 

Spørgsmål og svar på PSD2