Apple Pay

Med Apple Pay kan du modtage betalinger online på en nem, sikker og brugervenlig måde. Tilbyd Apple Pay for en forbedret købsoplevelse og mulighed for øget konvertering.

Hvad er Apple Pay? 

Apple Pay er en wallet, der muliggør hurtige og sikre kortbetalinger med et enkelt tryk. Ved at tilknytte et eller flere kort til Apple Pay kan dine kunder foretage køb online, i apps og i fysiske butikker ved hjælp af deres Apple-enheder.

Fordele ved Apple Pay

  • Enkelt - kunder med Apple-enheder kan bruge Apple Pay og undgå at indtaste deres kortoplysninger ved betaling. 
  • Sikkert - Både du og dine kunder kan føle jer trygge ved, at købene foretages på en sikker måde takket være avanceret tokenisering og autentifikation. 
  • Global tilgængelighed - Apple Pay er tilgængelig i mange lande, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til et bredere marked. 
  • Mobil handel - Handel, der foregår direkte på mobiltelefonen via apps eller på nettet, bliver mere og mere populær, da kunderne har wallet i den samme enhed.
  • Øget salg – Vores kunder har 10 % færre afbrudte betalinger med Apple Pay sammenlignet med almindelige kortbetalinger.

Kom igång med Apple Pay

Er du allerede kunde og ønsker at begynde at acceptere betalinger med Apple Pay? Tillykke, det er inkluderet i din aftale med os!

Sådan kommer du i gang: Du skal acceptere Apples vilkår for Apple Pay, det gøres nemt her.

Afhængigt af, hvordan du i øjeblikket bruger vores betalingstilbud i din butik, kan det være nødvendigt at foretage tilpasninger for, at Apple Pay bliver tilgængelig for dine kunder:

  • Hvis du er tilsluttet vores Payment Order API med visning af betalingsvinduet "Re-direct," behøver du ikke at gøre noget; betalingsmetoden bliver tilgængelig for alle dine kunder, der handler via en Apple-enhed.
  • Hvis du er tilsluttet vores Payment Order API med visning af betalingsvinduet "Seamless view," dvs. at betalingsvinduet er indlejret i din kasse, skal du uploade en verifikationsfil til dit domæne. Læs mere om, hvordan du gør det, i vores udviklerportal her.
  • Hvis du ikke er tilsluttet vores Payment Order API, skal du implementere Apple Pay som betalingsmetode i din kasse. Læs mere i vores udviklerportal her.
  • Hvis du er i tvivl om, hvad der gælder for din butik, er vi her for at hjælpe dig. Teknisk support@swedbankpay.dk

Prøv selv!

Vil du prøve, hvordan det kan se ud? I vores Playground kan du nemt teste forskellige designs og betalingsmetoder.

Gå til Swedbank Pay Playground

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Jeg vil gerne modtage tips, seneste nyt, tilbud og invitationer til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i, at mine personoplysninger behandles til de ovennævnte formål.

I vores personvern kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine persondata.