Korttidsleje af betalingsterminal

 Vil du kunne modtage betalinger med kort i en kortere periode? Nu kan du leje alt, hvad du har brug for i en begrænset periode, helt ned til en måned. Perfekt til dig, der driver en sæsonbaseret forretning eller bare vil teste, om din idé sælger.


Vælg mellem at leje kun en betalingsterminal eller vores pakkeløsning, hvor terminal og kortindløsning er inkluderet. Du bestemmer, hvor længe.

Kontakt os

Korttidsleje af betalingsterminal

Bærbar betalingsterminal

PAX A920 Pro er en bærbar betalingsterminal med moderne design, stor skærm og lang batterilevetid. Drikkepengefunktion inkluderet.

1-3 måneder

Vælg selv, hvor længe du ønsker at have din terminal. Hvis du gerne vil beholde terminalen efter perioden, er det nemt at forlænge aftalen.

Fra 1130 kr om måneden*
*Startprisen gælder for korttidsleje i 3 måneder af PAX A920 Pro.

Ønsker du at vide, hvad prisen bliver for en periode, der passer til din virksomhed, sammen med  en god pris på kortindløsning?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig.

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Jeg vil gerne modtage tips, seneste nyt, tilbud og invitationer til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i, at mine personoplysninger behandles til de ovennævnte formål.

I vores personvern kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine persondata.