Om Swedbank Pay

Vi kalder vores tilbud Swedbank Pay, som er synonymt med trygge og nemme betalinger, der hvor sælgere og købere mødes – både i fysiske butikker og online.

Udviklet med omtanke 

I 200 år har Swedbank gjort det muligt for mennesker, virksomheder og lokalsamfundene at vokse. Det havde ikke været muligt uden samtidig at sikre, at de mennesker, virksomheder og lokalsamfund, vi samarbejder med, kan føle sig trygge på hele rejsen.  

Stadig mere handel flytter online i øjeblikket og vi værner om fortsat at give både købere og sælgere samme tryghed, som vi altid har gjort. Det betyder, at vi behandler betalingsinformation på en sikker måde, men også at vi er ansvarsfulde når vi tilbyder tjenester til betaling og eksempelvis ikke opfordrer forbrugere til at acceptere kreditter, de får svært ved at betale tilbage. 

For både køber og sælger 

Til dig, der har en butik, har vi komplette og skræddersyede løsninger til at modtage betaling fra kunder og kortholdere. Og vi hjælper dig med integrationen til din betalingsløsning. Det gælder uanset om du har en fysisk butik, en webshop eller begge dele. 

Swedbank Pay er en del af PayEx Sverige AB.

 

Pressemeddelelser og nyheder

News, press releases and press contacts can be found at our news site on Cision.

Nemt at komme i gang?

Vi ønsker at gøre det lige så nemt for dig, som har en butik, at modtage betaling med Swedbank Pay, som det er for din kunde at betale. Derfor har vi udviklet løsninger til virksomheder af alle størrelser, så du kan tilbyde dine kunder sikre og enkle betalinger. 

Læs mere om vores tilbud

Åben for alle

Du behøver ikke være kunde hos Swedbank for at benytte Swedbank Pay. Uanset hvilken bank og kortudsteder du har, kan du betale via os. Du kan også betale med Pay betalingsmidler i din telefon (wallets) når du betaler i forretningerne.

Læs mere om Swedbank før forbrugere

Har du brug for hjælp?

Bruger du allerede nogle af vores produkter eller tjenester og har du brug for hjælp til dem? Kontakt vores erhvervssupport, så hjælper vi dig med at få svar på alle spørgsmål – store som små!