Modtag betaling online

I dag er det nemmere end nogensinde at nå ud til kunderne i hele verden med både produkter og tjenester. Vi hjælper dig med at modtage betaling fra kunden, uanset hvor de er.

Skræddersyede løsninger til din e-handel 

Hvis du ønsker at modtage betaling fra dine kunder online, og vil forme kundens oplevelse hele vejen, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Vores såkaldte Payment Service Provider (PSP) giver dig mulighed for, at du kan vælge at modtage betaling på den måde, som passer dig og dine kunder bedst. Desuden kan du ændre både udseende og oplevelse omkring betalingen, som du ønsker. 

Vi hjælper dig med selve betalingsvinduet, som kunden ser på din hjemmeside når de skal betale og det der sker i baggrunden. Vi sørger eksempelvis for, at kundens kort bliver accepteret, og at pengene fra et kortkøb hurtig bliver sat ind på din konto. 

Udover stabil drift, sikkerhed og høj hastighed kan du med vores Payment Service Provider også få understøttelse af abonnementer, betaling med ét klik, og andre specielle funktioner, som passer til netop din virksomhed.

Hvordan vil du modtage betaling?

Vores Payment Service Provider understøtter betaling med

Kort

MobilePay

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays Privacy Statement for behandling af dine personoplysninger