Kortbetaling

Kortbetalinger er den mest populære betalingsmetode når danskere handler online. Lad dine kunder vælge kort, når de ønsker at betale hos dig.

Hvad er kortbetalinger? 

Betalinger med kort giver sig selv, men vidste du, at antallet af kortbetalinger pr. person pr. år er steget i løbet af en femårsperiode? Det samme gælder andelen af dem, der handler online. Vi håndterer mange af Danmarks korttransaktioner. Der er derfor al mulig grund til at give dine kunder mulighed for at betale med kort. Med vores løsning kan du tage imod betalinger med Dankort, Visa, Mastercard og American Express.

Fordele ved kortbetaling

  • Veletableret - Det er en kendt og anerkendt betalingsmetode, hvor kunden selv vælger det kort, der passer bedst.
  • Sikkerhed – Du får garanti for sikkerheden når du indløser kort gennem Swedbank Pay samt hurtig håndtering af transaktioner. 
  • Global betalingsmetode - Kort bruges som betalingsmetode over hele verden, og du kan nemt nå ud til en bredere kundegruppe. 
  • Gemte kortoplysninger - Som erhvervsdrivende kan du tilbyde dine kunder at gemme deres kortoplysninger for at lette fremtidige køb eller abonnementsbetalinger.

Prøv selv!

Vil du prøve, hvordan det kan se ud? I vores Playground kan du nemt teste forskellige designs og betalingsmetoder.

Gå til Swedbank Pay Playground

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays databeskyttelsesoplysninger for behandling af dine personoplysninger