Vores løsninger til virksomheder i alle størrelser

Med vores platform til butik og e-handel får du alt hvad du behøver, så du kan modtage betaling fra dine kunder på en fleksibel måde – uanset hvor de befinder sig.

Alt, du har brug for til at modtage betaling

Vores produkter og tjenester gør det nemt for dig at modtage betaling fra dine kunder. Vi hjælper dig med de praktiske ting, som det rigtige terminal udstyr og programmer, men også det der sker bag selve købet, som at sikre at pengene fra købet bliver sat ind på din konto

Kontakt os

Modtag betaling online

Møder du dine kunder via e-handel, hjemmeside eller app? Vi hjælper dig med sikkert og problemfrit at modtage betaling online med de mest populære betalingsmetoder – uanset hvor i verden dine kunder befinder sig.

Læs mere om at modtage betaling online

Modtag betaling i fysisk butik

Har du en butik, restaurant eller et andet sted, hvor du vil modtage betaling fra dine kunder? Vi hjælper dig med kortterminal, kortindløsning og alt andet, du har brug for, til at komme i gang.

Læs mere om at modtage betaling i butik

Penge fra kortkøb til din konto

Hvis du vil tilbyde dine kunder fleksibel kortbetaling, uanset hvor de finder sig, og være sikker på, at pengene hurtigt bliver indsat på din konto, er vores kortindløsning det helt rigtige for dig. 

Har du kunder i fysiske butikker og online?

I dag har mange virksomheder aktiviteter i både fysiske butikker og online. Hvis din er en af dem, skal du kunne modtage betaling på begge måder. Kontakt os, så finder vi en løsning, der gør det nemt at modtage betaling, uanset hvor dine kunder er.

 

Kontakt os

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays databeskyttelsesoplysninger for behandling af dine personoplysninger