Modtag betaling i fysisk butik

Har du en butik eller restaurant hvor dine kunder og gæster betaler, eller tager du måske selv ud til kunderne? Uanset om dine kunder kommer til dig, eller du besøger dem, hjælper vi dig med at modtage betaling på dit forretningssted.

Modtag betaling hvor kunderne er 

Det er nemt at betale med kort. Derfor vil vi gøre det lige så nemt for dig at modtage betaling med kort, uanset hvor du møder dine kunder. Du har måske et fast salgssted, hvor kunderne betaler, eller du går måske selv hen til dem i butikken eller på restauranten. Måske tager du endda rundt og møder dine kunder på forskellige salgssteder. 

Uanset, hvordan dit salg foregår, har vi en kortterminal, der passer til dig. Kontakt os og fortæl hvordan du arbejder eller vil arbejde, så finder vi den bedste løsning for dig og dine kunder i fællesskab. 

Penge fra kortkøb til din konto

Ud over selve kortbetalingen hjælper vi dig også med det, der sker bag købet. Med vores kortindløsning sørger vi blandt andet for, at kundens kort bliver accepteret, og at pengene bliver sat ind på din konto i bruttobeløb så hurtigt som muligt. 

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays Privacy Statement for behandling af dine personoplysninger