Pay By Link – Tag imod betaling online uden en webshop! 

Har du brug for at tage imod betaling lejlighedsvis? Modtager du ordrer via telefon? Sælger du nogle få produkter og har brug for en simpel betalingsløsning? Arrangerer du et løb eller et event? Vi har løsningen til dig! 

Med Pay By Link kan du tage imod betaling uden nogen form for teknisk integration, investering i salgssystemer eller timer med konfiguration. Du logger bare ind på vores portal og opretter et link til dit formål. Vælg selv, om du vil distribuere via e-mail, sms eller måske oprette en QR-kode, hvis kunderne er fysisk til stede?

Det bedste af det hele er, at tjenesten er inkluderet for alle vores kunder, der tager imod betaling online! Er du allerede kunde hos os, behøver du kun at kontakte os for at det bliver aktiveret. Derefter logger du bare ind på portalen og opretter betalingslinks til dine behov - dine kunder kan selvfølgelig vælge at betale med samme betalingsmetode som du har på din normale aftale. 

Pay By Link kan bruges til flere forskellige købsscenarier:

 • Åbent link - Perfekt til dig, der vil tage imod betaling for et bestemt produkt eller en tjeneste med en foruddefineret sum. Det kan være gaver, løb, arrangementer eller dine gule håndlavede grydelapper. Angiv bare beløbet, der skal betales, og hvor mange køb der kan foretages via linket, så er du i gang og kan tage imod betaling.
 • Personligt link - Når du har brug for at tage imod betaling for en bestemt ordre på afstand. Denne løsning passer til alle typer af situationer, hvor du ønsker at opkræve betaling fra en kunde. Beskriv, hvad der skal betales, og hvor meget, så får du et link du kan sende til din kunde. 

Pengene på kontoen uden besvær

Alle gennemførte betalinger samles, opsummeres og udbetales så ofte som aftalt. Normalt foretager vi udbetalinger en gang om ugen, men det kan ske hyppigere eller sjældnere, afhængigt af dine behov.

Sammen med udbetalingen får du enkle dokumenter til din bogføring og regnskab. 
 

Nogle eksempler på, hvordan Pay By Link kan bruges:

  • Sælgeren på messen 
   Brug et åbent link til at tage imod betaling for dine produkter på messen eller markedet. Et tip er at oprette en QR-kode af linket, som kunderne nemt kan scanne med deres mobiltelefon.
  • Løb 
   Arrangerer du et løb eller en anden begivenhed med et begrænset antal pladser? Tag nemt imod betaling med et åbent link, der kun fungerer til betaling så mange gange, som du har angivet som deltagerantal. Offentliggør linket på sociale medier og nyhedsbreve, og vi giver dig besked hver gang, der er tilmelding.
  • Hobbyhåndværkeren 
   Har du en hobby og vil sælge dine produkter? Ingen problemer med et åbent link i Pay By Link. Alt hvad du behøver at gøre er at definere dine produkter og angive, hvor mange du har at sælge, og vi ordner resten, så du kan fokusere på din hobby.
  • Salg via e-mail eller telefon 
   Modtager du ordrer via telefon eller e-mail? Betaling er ikke længere et problem; med et personligt link i Pay By Link opretter du en betalingsanmodning for den specifikke ordre, du har modtaget. Vælg selv, hvordan du vil sende betalingslinket til kunden, og vent på at vi giver besked om, at betalingen er gennemført. 

FAQ

 • Hvilke betalingsmetoder kan kunderne betale med?

  Med Pay By Link kan du tage imod betaling med alle vores betalingsmetoder

 • I hvilke valutaer kan jeg tage imod betaling?

  Du kan tage imod betaling med kort i de fleste valutaer. Kontakt os, hvis du vil tage imod betaling i en anden valuta end de skandinaviske kroner, euro, dollars eller pund.

 • Oprettes der en kvittering til kunden, der betaler?

  Swedbank Pay opretter ikke en kvittering, men vi sender dig en e-mail, når betalingen er gennemført. 

 

Dine oplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays databeskyttelsesoplysninger for behandling af dine personoplysninger