Click to Pay

Det skal være nemt for dine kunder at betale. Med Click to Pay bliver det præcis det - nemt og sikkert online.

Hvad er Click to Pay? 

Click to Pay er en betalingsfunktion, der er udviklet i samarbejde mellem Visa og Mastercard med det formål at forenkle betalinger for dine kunder. Efter at have indtastet deres oplysninger første gang, kan kunden derefter bruge dem til fremtidige betalinger. Click to Pay er en digital pung til onlinekøb, uanset hvilken type enhed kunden bruger. Kunden logger ind, vælger enten et tidligere gemt kort eller et nyt, og fuldfører derefter betalingen.

Fordele ved Click to Pay

  • Høj sikkerhed - Visa og Mastercard bruger avanceret sikkerhed knyttet til deres systemer, hvilket reducerer risikoen for svindel. 
  • Effektivt - Jo færre trin en købsproces indeholder, desto større er chancen for, at købet gennemføres. Effektivt og en god oplevelse. 
  • Kendte kortselskaber står bag - Visa og Mastercard er veletablerede kortselskaber, der skaber tillid og når kunder overalt.

Prøv selv!

Vil du prøve, hvordan det kan se ud? I vores Playground kan du nemt teste forskellige designs og betalingsmetoder.

Gå til Swedbank Pay Playground

Klar til at komme i gang?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed. Vi gennemgår de behov, du og dine kunder har, og finder den rigtige løsning til dig.

Dine oplysninger

Jeg vil gerne modtage tips, seneste nyt, tilbud og invitationer til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i, at mine personoplysninger behandles til de ovennævnte formål.

I vores personvern kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine persondata.