Kortterminal & betalingsterminal

Det er nemt for dine kunder at betale med vores betalingsterminaler. Uanset om du driver butik, restaurant eller er på farten, så har vi betalingsterminalen eller kortterminalen, der passer til dig. Og til dig, der ønsker kontaktløs betaling, fra for eksempel kundens mobiltelefon, fungerer lige så godt som med kort på vores terminaler.

 

Kontakt os

Betal med kort, hvor dine kunder er

Det er sandsynligt, at mange kender begrebet Dankortterminal, når der henvises til behandling af kortbetaling i Danmark. Dog er en Dankortterminal blot en terminaltype, ligesom Visa- og MasterCard terminaler. På trods af det kendte og specifikke navn, er disse terminaler i stand til at behandle betalinger fra flere forskellige kortudstedere og hvor end dine kunder befinder sig.

Det er nemt at betale med kort. Derfor vil vi gerne gøre det lige så nemt og fleksibelt for dig at lade dine kunder betale med kort, uanset hvor og hvordan du møder dine kunder. Du kan have et fast kasseapparat, som kunderne kommer til, eller du kan selv hende dig i butikken eller restauranten med en trådløs kortterminal.

Uanset hvordan dit salg foregår, har vi en kortterminal eller betalingsterminal, der passer til dig. Vi hjælper naturligvis også med kortindløsning, så pengene fra kortkøbet hurtigt kommer ind på din konto. Tag et kig på vores kortbetalingspakke, hvor vi har samlet alt, hvad du skal bruge for at kunne betale med kort.

Den rigtige betalingsterminal til dig

Vi har forskellige betalingsterminaler, så du kan finde den, der passer perfekt til netop din virksomhed:

  • Integreret terminal, som du kan tilslutte til dit kassesystem
  • Uafhængig kortterminal, der både passer til butikken eller restauranten

Alle de mest almindelige betalingsmuligheder

Kort fra hele verden

Vores kortterminaler giver dig mulighed for at modtage betalinger med kort fra førende kortudbydere herunder Visa, Mastercard, American Express, Dankort, JCB og UnionPay. Du kan naturligvis også acceptere kontaktløse betalinger fra kort med blip-funktionen.

Mere end bare kort

Du har sikkert hørt om Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay på et tidspunkt. Det er mobile betalingstjenester, der giver kunden mulighed for at betale kontaktløst med sin mobiltelefon, tablet, smartwatch eller andre ”smarte” gadgets. Du kan selvfølgelig betale på denne måde på alle vores betalingsterminaler, hvilket betyder at dine kunder kan lade deres pung blive hjemme.

Pakkepris for dem, der ønsker at betale med kort

Skal du i gang med at betale med kort, eller leder du efter en ekstra kortterminal? Så tag et kig på vores kortbetalingspakke, hvor vi har samlet alt, hvad du skal bruge for at betale med kort.

Dine oplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays databeskyttelsesoplysninger for behandling af dine personoplysninger