Prisjustering for Global Wholesale-transaktioner

Flere og flere virksomheder bruger det virtuelle kort*, Global Wholesale.
Global Wholesale er et kort, der benyttes mellem virksomheder inden for hotel-, rejse- og transportbranchen, så de kan modtage betaling fra hinanden.
Kortet bruges ofte af formidlingsbureauer, f.eks. virksomheder, der er mellemmænd ved bestilling af hoteller, til betaling af opholdet på hotellet, og erstatter fakturabetalinger. Med Global Wholesale kan din virksomhed og dine erhvervskunder handle nemt og sikkert med hinanden.


Til og med 1. september 2020 indgår Global Wholesale-kortet i servicegebyret for korttypen Udenlandske firmakort (kredit).  Brancheorganisationerne opkræver dog højere gebyrer for kortformidling (af kortindløsere) for køb med Global Wholesale-kort. Fra og med september vil Swedbank Pay supplere med et separat gebyr for Global Wholesale-kort, understøttet af de generelle vilkår, der gælder for kortindløsning. 
Fra september bliver prisen pr. kortkøb med Global Wholesale-kort 3% af transaktionsbeløbet, og det bliver vist i Access/på serviceadviseringen. Hvis din virksomhed er berørt af prisstigningen, er du blevet informeret pr. brev.

*Et virtuelt kort er et betalingskort, der ikke findes fysisk, eksempelvis i form af et plastikkort, men kun digitalt.